top of page

O NAMA

Multi - sport d.o.o. je poduzeće koje se bavi opremanjem sportskih dvorana i vanjskih sportskih terena. 


Stvaramo inovativne i kvalitetne proizvode kako bi vaše sportske dvorane bile opremljene vrhunskim proizvodima hrvatskog podrijetla koji zadovoljavaju i najzahtjevnije standarde. 

ČIME SE
BAVIMO
DSC_0052.jpg

Svakom projektu pristupamo visoko profesionalno od ideje i projektiranja do realizacije, tako da poslovanje poduzeća uokviruje usluge i proizvode:
• savjetovanja i planiranja objekata,
• projektiranja,
• proizvodnju opreme
• montažu opreme

 

Pružamo stručno savjetovanje pri izradi općih razvojnih planova sve do evaluacije projekta. Savjetujemo vas u primjeni zakonske regulative, pri izboru adekvatne ugradne opreme te vam tako pomažemo u stvaraju najefikasnijih rješenja i uštede.

Naš mladi ali izuzetno iskusan tim svakom projektu pristupa individualno, poštujući zahtjeve investitora, ali i zahtjeve struke te propise o sigurnosti i dugoročnoj kvaliteti ugrađene opreme. Projektiranje se izvodi uvažavajući načela funkcionalnosti i maksimalne iskoristivosti prostora.

U proizvodnoj hali od 650 m², opremljenoj profesionalnim strojevima i alatima, proizvodimo opremu za vanjske i unutarnje sportske objekte prema najvišim europskim standardima. Ugrađeni materijali za proizvodnju kontroliranog su podrijetla i potvrđene kvalitete. Izrada proizvoda vrši se prema statičkom proračunu, radioničkim nacrtima i planovima zavarivanja.

 

Za nas je kvaliteta od primarnog značenja. Sukladno tome posjedujemo certifikate za izvođenje zavarivačkih radova prema normama EN 1090-1, EN-1090-2 klase izrade EXC 3, EN ISO 3834-2, certifikat postupka zavarivanja prema normi EN ISO 15614-1, naši su zavarivači obučeni i certificirani u skladu s normom EN ISO 9606-1. 

Sigurnost nam je od velike važnosti, pa naša proizvedena i ugrađena oprema posjeduje certifikate priznatog ovlaštenog tijela TÜV Croatia, dio TÜV Nord grupe, koji potvrđuju izradu i montažu opreme u skladu s europskim zahtjevima i normama.  

NAŠ
TIM
DSC_0034.JPG

Tim vrhunskih stručnjaka vrši montažu opreme na siguran način, prema projektu i pravilima struke pomoću profesionalih alata.  


Montaža se vrši kvalitetno, efikasno i u što kraćem roku poštujući želje i potrebe klijenta.
 

Zahvaljujući vlastitom iskusnom razvojnom timu, uz standardni asortiman isporučujemo i opremu prilagođenu i najzahtjevnijim specifičnim potrebama klijenata. 
Veliku važnost dajemo konstantnim poboljšanjima postojeće i razvoju novije inovativnije opreme.

Ustrajući na kvaliteti i sigurnosti naših proizvoda te zadovoljstva naših klijenata, čvrsto stojimo iza našeg stava “za nas sport nije igra”. Za nas je sport, baš kao i za naše klijente, način života.
 

bottom of page